DesignServiceSketch
flowerbed_0

Consultanta si proiectare sisteme irigatii Arad

Pentru a pune in practica un proiect este nevoie de profesionisti si de tehnologia necesara. Iti preluam ideea si iti oferim servicii de consultanta si proiectare care simplifica procesul de instalare a sistemului de irigatii pentru casa ta. Deoarece nu exista doua case similare, adoptam o abordare personlizata atunci cand instalam toate sistemele de irigatii .

Proiectam sisteme de irigatii personalizate pentru a ne asigura ca necesarul de apa este optim in functie de vegetatia existenta, udarea sa se realizeze regulat indiferent de anumiti factori.

Scopul proiectarii acestor sisteme de irigatii este de a asigura ca necesarul de apa este cel optim pentru fiecare tip de vegetatie, udarea se realizeze  in mod regulat chiar si in perioadele vacantelor, consumul de apa este redus fata de o udare manuala de o udare conventionala cu furtunul.

Si pentru ca punem pret pe eficienta , in timpul proiectarii luam calcul mai multi factori: economia de apa, presiunea sursei de apa, debitul acesteia, rata precipitatiei pe m2, pierderile de presiune pe coloanele principale si secundare, toate acestea pe o suprafata de teren bine delimitata.

Iti oferim servicii de consultanta si proiectare sisteme irigatii Arad, de mai bin de 10 ani. In plus, folosim produse premium de la furnizori de top la nivel national si optam pentru  solutii mai putin invazive de instalare a sistemelor de irigatie.

Cere un proiect ! Consultanta Gratuita

Deservim zona Arad si imprejurimi de peste 10 de ani. Cu ajutorul cunostintelor noastre solide despre sistemele de irigatii rezidentiale, te putem ajuta sa alegi produsele potrivite pentru urmatorul tau proiect de amenjare a spatiului verde. Folosim doar produse de calitate de la marci de top si suntem distribuitori preferati pentru RainBird.

DE CE SA NE ALEGI?

  • Folosim produse premium
  • Proiectam sistemul inainte de montaj
  • Iti formulam o oferta personalizata, pliata pe nevoile tale
  • Avem personal calificat pentru montaj si proiectare
  • Oferim garantie minim 2 ani la orice sistem
  • Asiguram suport si mentenanta post-montaj
  • Suntem parteneri de incredere

Spaţiul din jurul casei tale poate fi oricând un loc unde să găseşti linişte şi să te bucuri de natura  înconjurătoare. Scopul nostru este de a împărtăşi cu   dumneavoastră, plăcerea de a vă bucura de  spaţiul de lângă casă.