Irigatii rezientiale arad
692605306

Mentenanta sisteme irigatii rezidentiale Arad

Avand instalat un sistem automat de irigare, udarea gazonului si a spatiilor verzi devine o sarcina usoara. Pentru a-ti mentine sistemul de irigatie la parametrii optimi, este nevoie de mentenanta periodica.

Oferim servicii de mentenanta anuala a sistemulor de irigare rezidentiala in ARAD pentru clientii nostri. Daca tehnicienii nostri observa o problema, putem efectua o reparatie rapida sau alte modificare necesare inainte ca gazonul tau sa fie distrus. Folosim doar produse premium, furnizate de liderul mondial in sisteme de irigatii, RainBird.

Programele noastre anuale de intretinere pot include, de asemenea, pornirea si testarea sistemelor de irigatii de primavara sau pregatirea acestuia pentru iarna, astfel ne asiguram ca functioneaza in parametrii optimi.

Intretinerea regulata a sistemului de irigatii inseamna bani economisiti la consumul de apa, dar si in posibile reparatii mari care pot rezulta din neglijarea acestuia.

Echipa noastra, cu peste 10 ani de experienta in domeniu iti poate analiza si intretine sistemul de irigare existent pentru a va asigura ca acesta functioneaza fara probleme.

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne!

Suntem pregatiti sa te ajutam cu servicii de mentenanta sisteme irigatii rezidentiale Arad! Cere o programare!

DE CE SA NE ALEGI?

  • Folosim produse premium
  • Avem personal calificat, cu experienta
  • Oferim rapiditate la interventii
  • Iti oferim pachete de mentenanta in functie de necesitati
  • Ai siguranta unui gazon mereu verde
  • Suntem parteneri de incredere

Spaţiul din jurul casei tale poate fi oricând un loc unde să găseşti linişte şi să te bucuri de natura  înconjurătoare. Scopul nostru este de a împărtăşi cu   dumneavoastră, plăcerea de a vă bucura de  spaţiul de lângă casă.