ser-1
ser-2

Amenajare si intretinere spatii verzi Arad

Amenajarea si intretinerea profesionala a gradinii tale iti garanteaza confortul si relaxarea de care ai nevoie. Si pentru ca ne pasa de nevoile clientilor nostri, ne-am gandit la toate. Iti oferim un pachet complet de instalare sisteme de irigatie, dar si amenajare spatii verzi, prin intermediul partenerilor nostri, experti in domeniu,

Alaturi de partenerii nosti, prestam si servicii de amenajare peisagistica si montaj rulouri de gazon pentru gradini, curti si spatii verzi, atat rezidentiale si comerciale din Arad si Timisoara. Cu doua echipe de experti , una care iti instalaleaza sistemul de irigare, si una de amenjare a spatiului verde, iti transformam gradina intr-un oaza de relaxare.

Prin diversitatea noastra de servicii de instalare a sistemelor de irigatii rezidentiale in Arad si intretinere gradini, iti oferim un serviciu complet pentru a-ti pastra gazonul impecabil de la un anotimp altul.

Pentru a detalia proiectul tau, hai sa discutam mai multe!

Hai sa discutam despre Proiectul tau

Iti stam la dispozitie cu servicii execute cu profesionalism. Daca te-am convins ca suntem ceea ce ai nevoie, da-ne un semn!

DE CE SA NE ALEGI?

  • Oferim rapiditate in executie
  • Garantam calitatea produselor folosite
  • Folosim gazon rulou sau insamantat
  • Plantam orice tip de planta
  • Oferim garantie pentru fiecare proiect
  • Asiguram intretinere si consultanta anuala

Spaţiul din jurul casei tale poate fi oricând un loc unde să găseşti linişte şi să te bucuri de natura  înconjurătoare. Scopul nostru este de a împărtăşi cu   dumneavoastră, plăcerea de a vă bucura de  spaţiul de lângă casă.