Despre noi

“Pasiune pentru sistemele de irigatii combinata cu profesionalism si calitate”

Oferim servicii complete, insemnand proiectare si consultanta, montaj si mentenanta sisteme irigatii rezidentiale, peisagistice, amenajare spatii verzi, gradini, parcuri, terenuri sportive, dar si reparatii hidrofoare sau pompe.
Ceea ce facem este sa oferim solutii premium care sa simplifice si sa creeze experiente memorabile in aer liber, atat pentru clientii rezidentiali, cat si pentru cei comerciali. Indiferent daca doresti sa imbunatatesti aspectul gradinii sau a spatiului verde, sa mentii un gazon sanatos si vibrant, echipa noastra este pregatita sa te asculte si sa-ti ofere solutii premium care sa ti se potriveasca.

Scurt istoric

Povestea noastra a inceput de pe bancile facultatii, cand managerul Irigarden, Catalin Lubenita si-a descoperit pasiunea pentru sistemele de irigatii. Astfel, primul sistem de irigatie a fost implementat in anul 2007,  folosind tehnologia Americana cu tevi din PVC asamblate prin lipire. Acest proiect, de care ne madrim, a fost pe instalat pe o suprafata de aprox 500 mp si este in stare perfecta de functionare chiar daca au trecut mai bine de 10 ani de la implementare.

Dupa ce a dobandit o experienta de 5 ani in domeniul irigatiilor in Madrid – Spania, unde a lucrat cu toate marcile mondiale de componente pentru irigatii, Catalin Lubenita a luat decizia de a reveni si a continua munca in Romania.

Incepand cu anul 2012, firma IRIGARDEN devine partener oficial Rain Bird , avand ca domeni principal de activitate proiectare si furnizare de componente pentru sisteme de irigatii, in foarte multe judete din tara avand In present, avem peste 80 de parteneri  in foarte multe judete din tare care instaleaza produsele furnizate de noi.

Daca iti doresti o gradina amenajata impecabil, suntem pregatiti sa iti montam un sistem premium de irigatii in Arad si nu numai. In plus, ne ocupam si de mentenanta sistemelor instalate.